Zomer

13 september 2016
Zomer

De dagen worden al weer korter. Al hebben de temperaturen nog hoogzomerse waarden, het nieuwe seizoen dient zich aan. Hopelijk heeft iedereen weer een portie energie opgehaald in de vakantieweken!

Voor KNCN is het een seizoen met een volle agenda in een feestelijke stemming omdat we ons 10 jarig bestaan vieren. We hopen dat jullie dat met ons mee vieren op de extra mooi aangeklede ketencoördinatorendag of op het  lustrum symposium in november.

Achter de schermen werken we hard aan onze volgende tien jaar en zal de focus van benchmarken verschuiven naar kwaliteitsverbetering in een steeds terugkerende cyclus. Er worden nu extra regiokartrekkers ter uitbreiding van het knowledge brokersnetwerk geworven en de visiteurs gaan in Den Haag op pad om nog een keer ervaring op te doen. Volgend jaar kan elk samenwerkingsverband aanhaken bij de kwaliteitscyclus, dan wel tegen betaling uiteraard.

We hebben de afgelopen maanden nieuwe mensen mogen begroeten die ons komen versterken. In het bestuur zijn dat Maartje Kuijpens en Henk Kerkhoff, en op het bureau Henk-Jan Westendorp en Romy Heutz. Henk-Jan is Joyce Janssen opgevolgd en Romy is voor een half jaar een dag per week onze communicatiemedewerker. Het bestuur heeft afscheid genomen van Renske van den Berg, zij is voorzitter van de kwaliteitscommissie bij NVN geworden.

Ik hoop jullie binnenkort te zien op een van onze bijeenkomsten!

Johanna Haanstra,

Directeur Kennisnetwerk CVA NL