Inschrijving symposium Up(to)Date CVA geopend

24 juli 2017
Inschrijving symposium Up(to)Date CVA geopend

Evoluon Eindhoven, 1 december 2017

Dit jaar is het thema van ons jaarlijks symposium Up(to)Date CVA.

Afgelopen jaar verschenen er weer een aantal relevante richtlijnen. U krijgt van ons een update. Wat moet u er van weten? We begrijpen door nieuwe beeldvormende technieken steeds beter hoe het communicatie systeem in het brein werkt. We zoeken naar nieuwe manieren om  de onzichtbare klachten te diagnosticeren. Deze nieuwe methoden helpen ons om onze patiënt uit te leggen waar zijn klachten vandaan komen. Samen puzzelen en vervolgens samen beslissen wat de beste behandeling zou kunnen zijn voor de patiënt.

We nodigen u allen van harte uit om het symposium op 1 december in Eindhoven met ons mee te maken om zo weer up to date te zijn.

Voor het PROGRAMMA en meer informatie m.b.t. INDIENEN VAN EEN POSTER, zie bijlage.

Inschrijven voor het symposium kan HIER.

Zet uw innovatie op een poster en win de “George Beusmans CVA innovatieprijs”
Ook dit jaar weer zal door het bestuur van het Kennisnetwerk CVA NL deze prijs voor de beste ketenzorginnovatie worden toegekend. Wij bieden de mogelijkheid om tijdens de pauzes posters te presenteren en uw kennis met anderen te delen. Laat ons middels een poster kennis maken met een zorginnovatie uit uw keten of iets anders; goede praktijkvoorbeelden, resultaten van toegepast onderzoek, bijzondere casuïstiek, waar u trots op bent. Een jury (bestaande uit een patiënt, een bestuurslid van het Kennisnetwerk CVA NL, een zorgverlener, een zorgverzekeraar en een van de winnaars van de posterprijs 2016) zal de beste zorginnovatie uitkiezen voor de prijs. Deze zal aan het einde van de middag worden uitgereikt!

Aanmelding van uw poster uiterlijk 1 november a.s. bij  info@kennisnetwerkcva.nl

Neem voor verdere informatie contact op met het bureau van het Kennisnetwerk CVA NL info@kennisnetwerkcva.nl.

Bijlage(n):
BijlageGrootte
PDF icon Programma symposium456.14 KB
PDF icon Info poster359.77 KB