Samenwerken aan goede CVA/NAH zorg in de regionale netwerken!

 • Expertise en kennisdeling

  Het Kennisnetwerk CVA Nederland faciliteert leernetwerken, Knowledge broker netwerk en leernetwerk Ketencoördinatoren, die de zorg voor mensen met een CVA/NAH verbeteren. Het biedt ruimte voor kennisverspreiding en het ontwikkelen van nieuwe kennis.

  lees verder
 • Reflectie op kwaliteit

  Het Kennisnetwerk CVA Nederland biedt aan alle aangesloten ketens een ketenevaluatie aan. Ook biedt zij de mogelijkheid tot het afnemen van een ketenvisitatie door opgeleide visiteurs. Daarmee kunnen ketens reflecteren met andere ketens en binnen de eigen keten.

  lees verder
 • Uitgelicht project

  Het Visiedocument Casemanagement is gepubliceerd en de bijbehorende implementatie tools Ontwikkelscan en Stappenplan zijn beschikbaar. Neem gratis deel aan het Project Casemanagement.

  lees verder

Nieuws

Tweets

Kom jij ons team versterken? Er staan leuke projecten op je te wachten! kennisnetwerkcva.nl/news_cats/vaca…

Mogelijk heb je het al gelezen. I.s.m. WZH Nieuw Berkendael en Stichting ITON zijn wij druk bezig met de voorbereiding van de opleiding tot gespecialiseerde verpleegkundige NAH. Zie voor meer info bit.ly/2QX6DYs Retweeted by Kennisnetwerk CVA NL

De data van het #Restore4Stroke onderzoek wordt nog steeds gebruikt voor ontwikkelingen in de zorg. Dat geeft maar weer eens aan hoe belangrijk meedoen aan #onderzoek is! @DeHoogstraat @U_Hersencentrum #hersenletsel #beroerte #cva qruxx.com/infographic-on… Retweeted by Kennisnetwerk CVA NL

Bekijk het webinar 'Oog voor visuele stoornissen na NAH' terug

Kijk hier voor meer informatie over deze bijeenkomst