CVA/NAH symposium 2021: Zorg voor mensen met een CVA/NAH blijft maatwerk!

Hierbij vindt u de presentaties die gegeven zijn door de plenaire sprekers:

 

Ikram-Recidief

Spikman-het korte lontje na CVA-NAH

Slump-Wie heeft de regie

Muisenbergh-Verschilmoeterzijn

Haver- Zelfredzaamheid

 

Coachen leefstijl

Aandacht voor neglect 

Aan het werk met NAH

V&V Richtlijn Zorg bij ADL

Inspanningstesten

 

Er bestaat geen typische CVA of NAH -patiënt of cliënt, sterker nog: door verbeterde preventie en behandeling zien we relatief minder motorische problemen, maar nog wel gedragsproblemen en problemen met het aanpassen aan het leven met hersenletsel. Hoe spelen we daar op in?

 

Wilt u nieuwe kennis verwerven, leren van nieuwe of andere inzichten en leren hoe we de zorg voor mensen na een beroerte kunnen verbeteren, meldt u dan aan voor het symposium!

 

De maatregelen waaraan de Jaarbeurs gehouden is om een symposium te veilig te laten verlopen, kunt u hier vinden.  Het aantal live bezoekers is nu op max 100 gesteld.

U  kunt het symposium digitaal volgen op twee manieren:

  1. Digitaal; u volgt de opnames die 3 december worden gemaakt via een livestream. U stelt live vragen aan de keynote sprekers, webinar sprekers en posterindieners.
  2. U bekijkt de opnames van de 5 plenaire sprekers via de link van de webinars en stelt uw vragen via de mail of LinkedIn. In de week na het symposium komen deze beschikbaar. U ontvangt daarvan bericht.

 

Interactie met sprekers
Wij zullen de interactie met (webinar)sprekers en posterindieners zo veilig mogelijk organiseren. De webinar-sprekers zijn beschikbaar via een Teams link. U vind het tijdstip wanneer zij beschikbaar zijn en via welke link, in de symposium app. Daarnaast kunt u uw vragen over o.a. de posters via de symposium app stellen.

 

Opnames
U kunt niet alleen de webinars thuis volgen; ook worden op 3 december opnames gemaakt van de plenaire inhoudelijke bijdragen die live gestreamd worden en vanaf 7 december toegevoegd worden aan de link die u al ontvangen heeft voor de webinars. Vanwege de accreditatie zijn wij verplicht te registreren wie hoe lang het programma volgt.

De opnames zijn uiteraard ook beschikbaar voor degene die live aanwezig zijn.

 

Symposium app
In de symposium-app zijn de posters en is andere informatie over het symposium beschikbaar. Vanaf 3 december zijn ook de vlogs hier te bekijken, zodat u tot 12.00uur die dag uw stem kunt uitbrengen voor de publieksprijs.

We inventariseren op dit moment wie van plan is het symposium live bij te wonen en wie dit liever online doet.

 

Dit symposium is mogelijk gemaakt door Hoofdsponsor

de Hersenstichting

 

 

 

Overige sponsoren:

Zorgverzekeraar CZ

 

Axinesis