Knowledge broker netwerk

Doel van het knowledge broker netwerk CVA is om organisaties te ondersteunen bij de implementatie van de Richtlijn Beroerte en de Zorgstandaard CVA/TIA. Het knowledge broker netwerk bestaat sinds 2011 en is een succes. De organisaties die deelnemen ervaren dat de knowledge brokers, initiatiefrijke verpleegkundigen en paramedici, vernieuwing in de eigen zorgpraktijk aanjagen en concrete resultaten boeken. Daarnaast is de uitwisseling tussen organisaties zeer inspirerend.

In 2018 nemen 50 instellingen (ziekenhuizen, (geriatrische) revalidatiecentra, thuiszorg) deel aan het knowledge broker netwerk CVA. De deelnemende organisaties vindt u hier. In elk van deze instellingen werken 2 of 3 knowledge brokers.

Bekijk de film of lees het interview met de coördinatoren, Marike Jansen en Eugenie Brinkhof in Revalidatie Magazine. (zoek bij 'bekijk alle artikelen' op knowledge brokers).

In het tijdschrift voor Ouderengeneeskunde (TvO) no. 6-2017 is een artikel is opgenomen ‘Knowledge brokers CVA verbeteren kwaliteit geriatrische revalidatie’

In de bijlage treft u een flyer aan m.b.t. het knowledge broker netwerk.