Webinar ‘Inzet ervaringsdeskundigheid na NAH-revalidatie’

19 mei 2021 16.30 - 18.00 uur

Adelante en Universiteit Maastricht nodigen u van harte uit voor de webinar over sociaal-emotionele zelfmanagementondersteuning door ervaringsdeskundige vrijwilligers aan mensen met hersenletsel.

 

De periode na het revalideren van een hersenletsel wordt door veel ex-cliënten als zwaar ervaren. Deze stap naar zelfstandigheid zonder de hulp van het revalidatieteam blijkt vaak lastig. Universiteit Maastricht is daarom begin 2019 samen met Adelante en SGL het Voor&NAH onderzoek gestart naar verbetering van ondersteuning van deze doelgroep.

Onderzocht is of steun van ervaringsdeskundige vrijwilligers de cliënt met hersenletsel en zijn/haar partner na thuiskomst uit het revalidatiecentrum kan helpen met het vinden van een nieuwe balans in het dagelijks leven.

 

Programma
Tijdens deze webinar worden de eindresultaten van het Voor&NAH onderzoek gepresenteerd. In gesprekken met de ervaringsdeskundige coach en de cliënt leert u over de ervaringen in de praktijk. Er is aandacht voor uitwisselen van kennis en ervaring en mogelijkheid tot stellen van vragen.

 

Doelgroep
Zorgprofessionals en -vrijwilligers, beleidsmedewerkers, managers, onderzoekers en andere geïnteresseerden

 

Deelname en aanmelding
Deelname aan deze webinar is gratis.

 

Zie hier voor meer informatie

Aanmelden

Goed op de hoogte blijven?

Schrijf je snel in voor de Nieuwsbrief!

  • Selecteer minimaal 1 optie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.