Netwerkbijeenkomst Ziekenhuizen - Knowledge broker netwerk

28 september 2020 van 13 tot 15 uur

Hierbij nodigen we alle Knowledge brokers uit voor een digitale bijeenkomst om kennis uit te wisselen over de projecten die uitgevoerd worden of al uitgevoerd zijn. Wil jij weten wat er speelt bij jouw collega’s in dezelfde sector? Bijkomend, hoe je een goede poster of vlog maakt van je project?

Meld je dan aan voor de regio overstijgende (digitale) bijeenkomst met Knowledge brokers uit dezelfde zorgsector!

 

Doel
Elkaar leren kennen, weten welke projecten je mede Kb’er uitvoert en welke actualiteiten er spelen op het gebied van zorgvernieuwingsprojecten binnen jouw zorgsector.

 

Wanneer

Maandag 28 september van 13 tot 15 uur

 

Voorbereiding
Ter voorbereiding op de bijeenkomst vragen wij je om uiterlijk 2 weken van te voren een poster aan te leveren van het project waar jij op dat moment (of recent) mee bezig bent. De poster gaan we bespreken en wordt ook voorzien van feedback tijdens de bijeenkomst. Lees alvast onze tips over hoe je een poster maakt!

 

Daarnaast willen we je de kans geven om vooraf aan te geven op welke vragen je antwoord wilt hebben. Wat zou je willen bespreken? Wat wil je van andere organisaties weten of leren?

 

We hopen je maandag 28 september digitaal te mogen verwelkomen. Wij hebben er zin in!

 

Schrijf je in via onderstaande aanmeld link.

Aanmelden

Symposium 24 November 2023

De inschrijving voor het jaarlijkse CVA/NAH symposium 2023: ‘Toekomstbestendige zorg voor mensen met NAH’ van het Kennisnetwerk CVA NL is geopend.